Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

A derékmelegítő előnyei

 A derékmelegítő divatos kiegészítő, amely nemcsak a sportos életet élők körében kedvelt. Segítségével egyszerre lehetünk stílusosak és vigyázhatunk az egészségünkre. Minden korosztálynak jó szolgálatot tesz, a tinédzser lányoktól a nagymamákig: előzőek nem fáznak meg a hideg évszakokban akkor sem, ha nem szeretnek hosszú kabátot hordani, utóbbiak pedig hűvösebb időben is nyugodtan kertészkedhetnek, hiszen a gyomor és a vesék tájéka tökéletes védelmet élvez.

Anyaga nem akadályozza az izzadást

A pamutból készült derékmelegítő sportolás közben is bátran viselhető, hiszen a bőr közben szellőzik, és az izzadást sem akadályozza, így nem hevülünk fel túlságosan, mivel testünk vizet párologtatva hűteni tudja magát. A ruhadarab jól illeszkedik a testre, és nem csúszik el testedzés közben sem.

Kellemes melegben vastag pulóver nélkül

Segítségével anélkül gondoskodhatunk egy plusz meleg rétegről a hidegebb napokon, hogy túlságosan vastaggá válna a ruházatunk. Több színben is vásárolhatunk derékmelegítőt, így a kiválasztott darab tökéletesen illeszkedni fog az ízlésünkhöz és a személyiségünkhöz. Akár többet is beszerezhetünk; egyet a mindennapokra, a másikat pedig testedzéshez: az utóbbi kiválasztásánál figyeljünk arra, hogy a színe passzoljon a sportruházatunkéhoz, a futónadrághoz vagy épp a fitnesztrikóhoz. Hétköznapokon a derékmelegítőt hordhatjuk a ruha alá rejtve, de felül, kiegészítőként egyaránt.

Tökéletes kiegészítő szabadtéri sportokhoz

Egy derékmelegítőnek helye van mindazok ruhásszekrényében, akik szeretik a szabadtéri sportokat, és akár még hidegebb időben is szívesen futnak vagy kerékpároznak; akik kedvelik a csípőnadrágokat vagy a rövid felsőket, de nem szeretnének fázni; légkondicionált irodában dolgoznak; illetve gyakran vannak vese- vagy húgyúti problémáik. Kismamák szintén viselhetik, ha szeretnének megszabadulni a nagy pocak okozta hátfájdalomtól.

 

Gondolj már most a hideg napokra, és szerezz be egyet!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog