Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Ajándékutalvány

Vásárlási utalvány a Baranyi és Tsa Bt. adja ki, mely felhasználható a www.ndnsport.com webshopban történő vásárláskor a kiállítás dátumától számított 6 hónapon belül. Az utalvány értéke készpénzre nem váltható, szállítási díjra nem fordítható.

Hogyan fizeted ki az utalvány értékét?

Az ajándékutalványt e-mailben a webshop@ndnsport.com címen igényelheted, vagy akár közvetlenül a webáruházból is megrendelheted, az oldal alján!
Ezt követően kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot és elküldik az készhez vételhez szükséges információkat. Az utalvány értékét kizárólag előre utalva a Baranyi és Tsa Bt. 12076910-01386530-00100005 számú bankszámláján vagy online fizetéssel lehet kiegyenlíteni. 

Hogyan kapod meg az ajándékutalványt?

A bankszámlánkra történő előreutalást követően, e-mail formájában küldjük el Számodra az egyedi kóddal és kiállítási dátummal ellátott ajándékutalványt, illetve kérheted postázva is. Az utalványok kizárólag egyszer használhatóak fel, így kérjük vigyázz rá és ügyelj arra, hogy illetéktelenek kezébe ne kerüljön!

Mikor érvényes az utalvány?

Az ajándékutalvány érvényességéhez a kiállító, a Baranyi és Tsa Bt. egyedi kódja szükséges.
Az ajándékutalvány csak egyszer használható fel, és készpénzre nem váltható be! Az ajándékutalvány értékénél kisebb összegű vásárlás esetén készpénzt visszadni nem áll módunkban, így a rendeléskor kérjük ezt vedd figyelembe!

Hogyan tudod levásárolni az utalvány értékét?

A webáruházban kiválasztod azt a terméket, vagy termékeket, amelyeket meg szeretnél vásárolni. A vásárlás meneténél (az ügyféladatok megadása pontnál) lehetőséged van megadni vásárlási utalványod kódját. Egyszerre csak egy utalványt lehet levásárolni!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az utalványt kizárólag a www.ndnsport.com oldalon található termékekre válthatod be, így a futárszolgálat szállítási díjának kiegyenlítésére nem alkalmas!!!

Bármilyen egyéb kérdéssel, problémával fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a 06-70-299-41-77-es telefonszámon, vagy webshop@ndnsport.com címen!
A termék megrendelésénél a megjegyzés mezőbe írd be az utalvány egyedi kódját!