Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü
Itt vagy most: > Kezdőlap >

blog

blog

2019. 04. 20. 13:52:01
Ünnepelj és játssz velünk húsvét alkalmából és legyen tiéd egy kényelmes tavaszi melegítő garnitúra!
2018. 01. 24. 19:36:48

Sokunknak okoz problémát visszanyerni az ideális alakunkat a terhesség után. Azoknak, akik szülés előtt is aktívan sportoltak és odafigyeltek az étrendjükre, nekik is megerőltető lehet. Sajnos már pár hét kihagyás után is érezhető az edzés hiánya, az újrakezdés nehézségét csak fokozza a fáradtság, a kialvatlanság, ami természetes a pici gyermekek mellett. Néhány tippet összeszedtünk neked, ami fontos lehet számodra, ha te is újrakezdenéd.

2017. 05. 16. 13:40:16
Hogyan sportolj felszabadultan? A legidegesítőbb dolog, mikor az edzésre szeretnél koncentrálni, de zavar a kulcsod vagy a telefonod futás közben. Ismerd meg a mozgás szabadságát a MOVEBELT övvel!
2014. 12. 11. 09:37:16

A fitnesslabda nemcsak hasznos tornaszer, hanem szék helyett is megállja a helyét. Ha sokat ülünk egy helyben munkahelyünkön vagy otthoni irodánkban, hagyományos székünket érdemes lecserélnünk egy fitnesslabdára, többek közt az alábbi jótékony hatásai miatt.

2014. 12. 02. 14:13:00

Szervezetünk megfelelő működéséhez számos vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk, ha azonban versenyszerűen vagy akár rendszeresen sportolunk, bizonyos anyagokat kiemelten fontos nap mint nap bevinnünk. Változatos táplálkozással nem mindig lehet biztosítani ezt a mennyiséget, de szerencsére a különböző táplálékkiegészítők jó alternatívát nyújtanak.

2014. 12. 02. 14:00:00

A babavárás idején is számtalan jótékony hatással bír a testedzés; jobb hangulatba hozza a kismamát, és akár a szülést is megkönnyítheti. Azonban állapotosan természetesen a megszokottnál óvatosabbnak kell lennünk: az alábbi tanácsokat nem árt megfogadni.

2014. 10. 30. 08:12:00

A jóga amellett, hogy remek testedzési forma, pihentet, kikapcsol, és segít száműzni a fejünkből a zavaró gondolatokat. Azonban ahhoz, hogy teljes mértékben átadhassuk magunkat a gyakorlatoknak, megfelelő ruházatot kell viselnünk, amelyben jól érezzük magunkat, nem kényelmetlen, és nem is izzadunk benne a kelleténél jobban. Az alábbiakban segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik nem tudják, milyen felsőt és nadrágot szerezzenek be jógaórára......

2014. 10. 27. 08:29:00
Egyre népszerűbbek a kettlebelles edzések: szívesen tornázik a „füles ágyúgolyókkal” mindenki, aki nem elsősorban látványos izmokra, hanem valódi erőnlétre vágyik. A kettlebell vagy girja egy tradicionális orosz öntöttvas súly; az ezzel végzett gyakorlatok már a cári Oroszországban is népszerűek voltak. Az orosz katonák erejük, hajlékonyságuk, gyorsaságuk és állóképességük növelésére használták ezt a sporteszközt......
2014. 10. 20. 08:19:00

Akár a mozgás öröme, akár az ideális alak elérése végett megyünk el rendszeresen futni a parkba vagy az edzőterembe, egy idő után igényünk támad arra, hogy mérjük és fokozzuk teljesítményünket. Egy működő stratégia, a kitartás és a tökéletes futócipő mellett azonban mindehhez egy megfelelő futótrikóra is szükségünk lesz. Igaz, az eredményünk elsősorban nem attól függ, mit viselünk kocogás közben; ám a kényelmetlen vagy a bőrt irritáló ruházat hátráltathat, sőt, akár el is veheti a kedvünket a testedzéstől. Az alábbiakban az ideális futótrikó jellemzőit vesszük sorra.....

2014. 10. 14. 10:17:00

A futás remek testedzési forma, hiszen az állóképesség növelése mellett az izmokat is erősíti. Űzhetjük elsődleges sportként, de kiegészítő edzésként is. Vannak, akik szívesen futnak a szabadban és futópadon, télen és nyáron, pályán és a természetben egyaránt. Egy percig sem unatkoznak közben, hiszen kihasználják az időt arra, hogy összeszedjék a gondolataikat, vagy egyszerűen gyönyörködjenek a folyamatosan változó tájban.....