Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Menü

Paypal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a világon a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

  • egyszerű, mert könnyedén fizethetsz interneten, akár egy üzletben, ahol bankkártyával lehet fizetni;
  • gyors, mert néhány perc alatt lehet csatlakozni a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik;
  • biztonságos, mert a bankkártya adatait a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézbe);
  • olcsó, mert minden online fizetés után a tranzakciós költséget nem Te, hanem a mi álljuk (hasonlóan mint más hagyományos bankkártyás fizetés esetében), és Te mindig csak a termék/szolgáltatás pontos összegét fizeted;
  • elterjedt, mert a világ legnagyobb online fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.

PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnod, azonban rendelkezned kell egy bármely bank által kibocsátott dombornyomásos bankkártyával (Pl.: VISA, MasterCard, American Express).

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  • Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címe) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  • Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, ne csüggedj, hiszen már lehetőséged van meglévő PayPal account nélkül is vásárolni. Ebben az esetben a 'Fizetés hitel-, vagy bakkártyával' feliratra kell kattintani (Pay with a debit or credit card), majd a Folytatás (Review and Continue) gombra kattintva máris megtörténik a fizetés. Ha jelszót állítassz be, legközelebb már nem kell megadnod az adataidat.

Amennyiben arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyád adatait nyugodtan megadhatod, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenleged nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Mi történik egy PayPal fizetés jóváhagyása után?

Ha PayPal számlád egyenlege nem fedezi a fizetni kívánt összeget, akkor a PayPal a bankkártyádhoz tartozó bankszámládat megterheli a szükséges összeggel és végrehajtja a fizetési tranzakciót (mindez néhány másodperc alatt megtörténik és tökéletesen biztonságos).

Fontos!

Az e-mail cím, amellyel regisztráltál a PayPal-ra, az lesz maga a bankszámlaszámod, vagy más néven az azonosítód. Erre az e-mailre lesz szükség amikor a PayPal azonosítót kérik!

Reméljük ezzel az összefoglalóval megkönnyítettük döntésedet. Ha bármilyen egyéb kérdésed merülne fel, írj a webshop@ndnsport.com e-mail címre és igyekszünk mihamarabb választ adni rá.

Köszönjük figyelmedet, és reméljük hamarosan vásárlóink között köszönthetünk!