Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

MOVEBELT - A MOZGÁS SZABADSÁGA

Veled is előfordult már? Szép ragyogó napsütés, elindulnál futni a szabadba. Telefonodon a legújabb zenék csak arra várnak, hogy szórakoztassanak futás közben. 
Bezárod a lakásod, esetleg zsebkendőt is a kezedbe veszel, hátha szükség lesz rá. Ekkor döbbensz rá, hogy valami kényelmetlen. Egyik kezedben a telefon, másikban a kulcsod és a zsebkendőd. Nincs meg a megfelelő komfortos érzés, talán a kedved is elment már a futástól. Időközben arra is gondoltál, hogy viszel egy táskát, de az talán ennél is kényelmetlenebb lenne. 

Mi lehet erre a megoldás? Neked álmodtuk meg a  MOVEBELT életmód és sportkiegészítő övet, amely éppolyan kényelmes és divatos, mint amilyennek látszik. Nem csak öltöztet, tökéletesen illeszkedik a csípődre de praktikus is a pici zsebek miatt. 

A színválasztékot tekintve az aktuális trendhez igazodik, így kedvünkre válogathatunk vidám, semleges és merész színek közül, stílusunknak megfelelően. 

A MOVEBELT rugalmas, könnyen száradó, légáteresztő és nedvesség szabályozó anyagból készült. Az elasztikus anyagnak köszönhetően jól illeszkedik a tested vonalához. Magas minőségű elasztánból készült, ami miatt hosszú idő után sem nyúlik ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 4 praktikus zsebbel készült, így telefonod mellett elfér benne, a lakáskulcsod, a bankkártyád, és a kedvenc energiaszeleted is! Az öv kifordítható így a zsebek belülre kerülnek, ennek köszönhetően pedig teljes biztonságban tudhatod az értékeidet. Anyaga nedvesség elvezető, ezáltal hosszabb ideig tartja szárazon és komfortosan a deréktájat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog