Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Átvételi és fizetési módok

Hogy juthatsz hozzá a megvásárolt termékhez, és hogy egyenlítheted ki annak ellenértékét?

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A rendelést követően a terméket a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül GLS futárszolgálattal szállítjuk az általad megadott címre.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Banki átutalás

Fizetés a helyszínen: a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Kiszállítási idő: maximum 8-10 munkanap

Szállítási díjak

  • előre utalás esetén 2197 Ft

  • utánvét esetén (kézbesítőnek fizet): 2197 Ft (egyes csomagoknál, tekintettel annak méretére és értékére ez változhat)

A külön leadott megrendeléseket nem áll módunkban egy csomagként kezelni.

Az áruházunkban megrendelt árukat a GLS futárszolgálatal kézbesíti. A cég 2 alkalommal keresi fel a vásárlót és próbálja meg az utánvételes csomagot személyesen kézbesíteni. Az első sikertelen alkalommal értesítést hagy az elérhetőségeivel, így a megrendelőnek lehetősége nyílik a futárral illetve az ügyfélszolgálattal leegyeztetni a következő kiszállítás időpontját. A második sikertelen megkeresés után a GLS a csomagot visszajuttatja részünkre és a NDN SPORT Korlátolt Felelősségű Társaság a postaköltséget veszteségként kénytelen elkönyvelni.

Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a csomag címzettjét, vagy a címzett nem tartózkodik a megadott helyen, esetleg nem kapta meg az értesítőt. Ilyen esetekben kérjük, jelezze ezt ügyfélszolgálatunkon és a postaköltség ismételt felszámításával újra kipostázzuk a csomagot. Amennyiben ugyanarról a címről több alkalommal is visszaérkezik a csomagot, automatikusan töröljük a további megrendeléseit, illetve címére csak az áru értékének átutalással történő kiegyenlítése után szállítunk.

A küldemény kézhezvételekor ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs mellékelve a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Esetleges áruhiány esetén küldje el a futár által kitöltött jegyzőkönyvet, és azonnal pótoljuk a hiányzó terméket. A további reklamációk/garanciális ügyek érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a kifizetését igazoló számlát és szállítólevelet.

Abban az esetben, ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a NDN SPORT Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.