Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Legyél a partnerünk!


 

Szeretnél az NDN SPORT termékek viszont-értékesítésével foglalkozni? Van egy jó ajánlatunk számodra!
 

A továbbiakban elolvashatod a részleteket:

Miért éri meg neked a NDN SPORT termékeket értékesítened? 

  Athleisure stílus - ismét hódít : Lényege, hogy beleolvasztjuk a sportos és szabadidős ruházatunkat a mindennapi öltözködésünkbe.

Olvass utána itt : https://www.ndnsport.com/athleisure-blog/mi-az-az-athleiusure

 • Termékeink divatos, trendi, és dekoratív jellegükkel új színt visznek a sportos hétköznapok világába, és a dinamizmust hangsúlyozzák.
 • Élénk színek, sportos és kényelmes anyagok, testhezálló szabások jellemzik darabjainkat, a konzervatív és a vagányabb fazonok kedvelői is megtalálják a kedvencüket.
 • Magyar sportruházati márkaként bátran elmondhatjuk, nálunk a MINŐSÉG AZ ELSŐ, éppen ezért termékeink folyamatos minőség ellenőrzésen esnek át, és minden termékünkre garanciát vállalunk.
 • Biztosítunk számodra marketing anyagokat , amelynek birtokában könnyedén tudod vásárlóidnak értékesíteni, bemutatni a termékeinket.
 • Üzletek esetében folyamatos árucserét biztosítunk, ami lehetővé teszi az áru pörgését, így vásárlóid is folyamatosan új és friss árukészletből tudnak válogatni.
 • Gyártóként nem okozhat problémát számunkra méretek pótlása.
 • Viszonteladóként komoly nyereségre számíthatsz.
 •  

Mit kell tenned, ha szeretnéd NDN Sport termékekkel szélesíteni a kínálatodat?

 1. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével

  Leveled elolvasását követően küldünk számodra egy nyilatkozatot, melyet aláírva és visszajuttatva hivatalosan is partnerünkké válsz (pl. jogosult leszel a kedvezmények igénybevételére).

 2. A Te feladatod a következőben, hogy bemutasd és népszerűsítsd az új/meglévő vásárlóidnak termékeinket.
 3. A bemutatási folyamathoz igyekszünk  a lehető legtöbb segítséget megadni. Biztosítunk számodra az értékesítés megkönnyítéséhez szóróanyagokat, képeket.