Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Alakodra ajánljuk

      A nőiesség nem csak kortól, mérettől de alaktól is független. A különböző magazinoknak és hamis social médiás képeknek köszönhetően hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak a tökéletes alakú nők tudnak stílusosan öltözni. Ezt a felvetést szeretnénk megcáfolni, mert egyrészt nincs így, másrészt pedig bebizonyítjuk, hogy igenis lehettek szuper csinosak, akármilyen alkatotok is van. Ahhoz, hogy megtaláld saját stílusod, először önmagaddal, majd külsőddel kell megismerkedned, ezek mind segítségedre vannak a személyiségednek és külsődnek megfelelő öltözködéseket összeállítani.

Ráadásul szerintünk pluszkilókkal is lehetsz dögös! Ha megfelelő ruhákat választasz, akkor több centit is lefaraghatsz a sziluettedből. Mindig az arányokat fontos szem előtt tartani és nem árt néhány tipp & trükk ezekhez! 

Az ALMA ALKAT-NÁL a hangsúly középre, a hasi tájékra fokuszál. Olykor a has gömbölyded, a derék erőteljesebb. Lágy, kerekded idomok jellemzik. Keskenyebb csípő révén az alma alakú hölgyek kiállása zömökebb, zártabb megjelenést mutat. Leginkább a felsőtested a hangsúlyosabb, a lábak meglehetősen vékonyabbak, kevésbé dominálnak. Számodra fontos, hogy a vékony lábakat hangsúlyozd, ezért a jóganadrág ideális számodra. A hosszított tunikák a legideálisabbak számodra, hiszen a felsőtested megnyújtja.

Az ATLETIKUS ALKAT-nál, ha téglalap alakod van, akkor fontos, hogy olyan ruhákat válassz, melyek nőiesek és kiemelik a csípőt, a melleket ugyanakkor derékban karcsúsított legyen. Kerüld a hosszított tunikákat abban az esetben ha nem viselsz hozzá alakformáló övet. Kerüld a bővülő felsőket és az egyenes fazonokat. Bátran viselj nagyon szabott nadrágokat, főleg a csajos neccbetétes fazonokat válaszd. Mivel olykor „fiús” alkatnak is nevezik, ezért az élénk virágmintás dolgokkal finomíthatsz a nőiességeden.

A DÍVA ALKAT-nál ha homokóra alakod van, akkor van egy jó hírünk, te szinte bármiben mesésen festesz! Viszont neked szem előtt kell tartanod, hogy ne vidd túlzásra az öltözködésed. Ne hagyd, hogy eltúlozd testi adottságaidat. Bátran viselhetsz topokat, melyek megmutatják a tökéletes, vékony derekadat. Vigyázz, hogy ilyenkor inkább a magasított nadrágokat részesítsd előnyben. Ha vastagabb a combod, akkor tökéletes lesz számodra az olyan nadrág, ami oldalt és/vagy kívül sötét anyaggal szabott.

A HARANG ALKAT az egyik legnőiesebb alkat. Ezek a típusok széles csípővel rendelkeznek, amihez arányiban keskenyebb derék és vállak párosulnak. A mell kevésbé hangsúlyos. Az öltözködésednél legyen az a célod, hogy eltereld a figyelmet a csípődről és inkább a felsőtested hangsúlyozd. Alulra semmiképp sem ajánljuk a bő, ülepes fazonokat, hiszen azok csak még nagyobbá teszik az alsó részt. Válassz inkább helyette egyenes szabásút és lehetőleg egyszínű nadrágot. A magasított derék is kitűnő választás, hiszen optikailag nyújtaná az alakod. A kontrasztos fazonok pedig keskenyítik a combod. Felsőnél nyugodtan válassz élénk és feltűnő darabokat. Itt bátran kísérletezhetsz az extrém minták és a különleges szabásminták világában. Egy feszülős dekoltált ruhával egyensúlyba hozhatod a csípőd és a felső tested hangsúlyát. 

A HÁROMSZÖG ALKAT-nál a cél mindig az arányos alak elérése. Ezért optikailag keskenyíteni kell a felsőtested, és kiemelni az alsótested. Felülre egyszerűbb, egyszínű felsőket válassz. Bátran ajánljuk számodra a kissé V-nyakú kivágású felsőket és a kontrasztos fekete anyaggal szabottakat. Alulra neked tökéletes választás lehet egy bővebb, ülepesebb fazon. Ezáltal optikailag picit erőteljesebbé varázsoljuk a csípőt és a combokat. Itt nyugodtan válassz mintás és színes darabokat, hiszen a felsőtestedről elveszi a figyelmet.

Mi szeretünk a realitás talaján maradni, tudjuk, hogy a világ attól szép, hogy nem minden tökéletes. Ez vonatkozik az emberi testre is. Számunkra fontos szempont a fentarthatóság is, ezért kis darabszámokkal dolgozunk, egyesével készítjük el számotokra a megrendelt ruhákat, hogy minél környezettudatosabban tudjunk gyártani. Mi nem csak erre fordítunk kifejezetten figyelmet, hanem arra is, hogy ruháink kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek, tervezésnél mindig kiemelt szempont a hordhatóság és a kényelem valamint, hogy a ruháink hosszú életűek tudjanak maradni. 

Mindent figyelembe véve ezért is van nálunk lehetőséged egyedi méretet kérned a kiszemelt ruhából. Mi tudjuk milyen az amikor a próbafülkébe a tizedik nadrágot viszed be, de még mindig valahogy sehol sem jó. Tudjuk milyen az mikor az összes pulóver ujja rövid. A márkánk része ez a kis segítség nyújtás vásárlóink részére, hogy mindenki jól érezhesse magát az általa választott ruhákban.