Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Te mit viselsz, amikor otthon vagy?

Sokan mondják, hogy a melegítő nem nőies. Sokan elvárják, hogy otthon is magassarkúban és feszülős szoknyában lazítsunk. Na ne! 

 

Az természetes dolog, hogy felöltözünk akkor is, amikor nem megyünk sehová. Veled is előfordult már, hogy egyszerűen kikelni se volt kedved az ágyból, nem hogy csinosan elkészülni és hétvégén is top ruhákban feszengeni? Legszívesebben csak maradnánk a kényelmes pizsamánkban... de ugye ezt nem tehetjük meg. :)
Sok embertől azt a problémát hallottam, hogy azért öltözik szexisen hétköznap is, hogy a pasijának mindig vonzó maradjon. Felejtsétek el ezt! Higyjétek el, hogy bár nem hálóruhában, de garantáltan olyan kényelmes melegítőkben is vonzóak tudtok lenni, mint egy mini szoknyában. Ezt be is bizonyítom nektek! 

1. Miért ne viselj hétköznapi ruhát otthon? 

Ha otthon vagyunk kevésbé vagyunk figyelmesek, főzés közben ráfröccsenhet a kedvenc ruhánkra az étel, a kutyusunk odabújík hozzánk, miután meghempergett egy pocsájában vagy éppen a gyerkőcnek van kedve kiűtőset játszani egy szaftos húsgombóccal a konyhában. :) 
Másrészt ki szeret egy merev farmer nadrágban takarítani? A feszengés mellett egészségügyi hatásai is vannak. A túlszoros nadrág elszoríthatja a csípőnket, gátolhatja a vérkeringést.

2. Mit viseljünk helyette? 

Egy puha pamutból készült nadrággal nem csak hatékonyabban megy majd a háztartás, de felszabadltabbnak is fogod magad érezni, hiszen úgy követi a mozgásod, mint egy második bőrréteg. Ha a lezserebb megjelenést preferálod, akkor válassz egy ülepes szabásút, ami vastagabb pamut anyagból készült, így attól sem kell tartanod, hogy kitérdesedik vagy kinyúlik.
Ejtsünk egy kevés szót az úgnevezett "jóga" nadrágról, amit sajnos sokan leggingsnek neveznek. Kifejezetten nem fogom ezzel a jelzővel illetni az NDN Sport nadrágjait. A leggingset ugyanis csak és kizárólag hosszított felsővel lehet és kell viselni. Ha egy leggingset toppal vagy rövidebb szabású felsővel viselsz, olyan hatást fogsz kelteni, mint aki gyorsan kiugrott az ágyból, késésben van, ezért felkapta a harisnyát, de elfelejtette felvenni rá a szoknyáját. Ezzel ellentétben a jóganadrág egy puha, ugyanakkor nem átlátszó anyagból készült, amit viselhetünk kisebb felsőkkel is. Kényelmes, olyan, szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. :) Egyik jellegzetes tulajdonsága, hogy nincs lábfeje. Nem kell hozzá tökéletesen vékony láb, hiszen számod olyan fazont találhatunk, mely optikailag centiket tüntet el a combunkból! 
Felejtsd el a csúnya kinyúlt nadrágokat, a divatos egyenes szabásúval naprakész lesz a megjelenésed!

3. Nem mindegy, hogy mit

Abban mindenki egyetért, hogy ne viseljünk otthon kényelmetlen hétköznapi darabokat és inkább válasszunk egy kényelmes melegítőt. Az sem mindegy, hogy milyet. 
Elsődleges szempont, hogy tudd, hogy milyen a testalkatod és ahhoz milyen ideális ruha illik ( erről bővebb információt innen tudhatsz meg.) 
Számomra nagyobb hangsúlyt jelent, hogy én mit szeretek. Hiába ajánlják nekem az ülepes szabású nadrágot, ha egyszerűen nem érzem magam benne komfortosnak. Lehet, hogy a combom vastagabb, de kifejezetten szexisnek érzem magam egy passzosabb, egyenes szabású nadrágban, főleg úgy, ha találok hozzá egy hozzáillő felsőt is. :) 

 

Ti miben vagytok otthon?