Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Menü
Itt vagy most: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk az NDN Sport világában!

2004-ben kezdődött pályafutásunk, ekkor kezdtünk el a fitness és sport világában mozogni. 2005-ben jelent meg első kollekciónk, amivel elkezdtük járni az országot és megismertetni termékeinket a fitnesstermekkel, oktatókkal és vendégekkel.

Nem sokkal később rendezvényekre kaptunk meghívásokat, így azóta nem telik el úgy sportnap, fitness rendezvény az országban, hogy ne jelenjünk meg termékeink széles palettájával, és újdonságokkal.

Termékeinkre a változatos, fiatalos, divatos színvilág jellemző, mindig figyelve és követve az aktuális trendeket, de nem háttérbe szorítva a konzervatívabb darab kedvelőit.

Külföldi alapanyagokkal dolgozunk, melyek magyar márkaként az országban első osztályú minőséget képviselnek.
Minőségi elismerésünknek köszönhetően több fitnessiskola, tánciskola, sportszövetség is felkért minket, egyéniségükhöz igazítva tervezzünk és gyártsunk nekik kollekciót, hogy egyediségük is megjelenjen bármerre járnak a világban.

Az NDN Sport a lendületet, sportosságot és dinamizmust hangsúlyozza évek óta és mi azon vagyunk, hogy ez a lendület a Ti segítségetekkel, visszajelzéseitekkel még tovább tartson.

Akik már ismernek minket, tudják, akik nem ismernek, majd ezután fognak megbizonyosodni róla, hogy bizony állandóan új ötletekkel, darabokkal rukkolunk elő. Ez most egy picit nagyobb lépés, de éppen így jött az ötlet, hogy saját márkánk mellett, több neves márka is helyet kapjon.
Elkezdtünk hát azon dolgozni, hogy webshopunkba minél több olyan termék kerüljön, ami megkönnyíti a sportolást vagy akár a hétköznapjaitokat.

Induljatok el megújult oldalunkon, böngésszetek bátran, és várjuk ötleteiteket, észrevételeiteket!

 

Köszönjük, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok! :)

 


Cég adataink:

Cégnév: NDN SPORT KFT:
Szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Ballószög tanya 228/a
Cégjegyzékszám: 03-09-132597
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: 
Elérhetőség: webshop@ndnsport.com
Telefonszám: +36/70-299-41-77
Adószám: 26700085-2-03