Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Menü

Kettlebell edzés - erő, mozgékonyság, zsírégetés, gyors eredmény

Kettlebell edzés - erő, mozgékonyság, zsírégetés, gyors eredmény

A kettlebell edzés nem egy divat, hanem inkább életstílus, éppen ezért nem mindenkinek ajánljuk.  Intenzív edzések segítenek abban, hogy a rohanó hétköznapokba is be tudjuk illeszteni. Iszonyatosan kemény edzés, de Te magad is meg fogsz lepődni, hogy milyen elképesztő hatása van, és milyen eszméletlen változásokon megy keresztül a tested, akár pár hónap alatt. Ha szeretnél fittebb lenni, fogyni, az alakodon javítani, esetleg a régit visszanyerni, és jól bírod a megterhelőbb edzéseket, akkor ezt Neked találták ki. A kettlebell segítségével újra fitt és energiával teli életet élhetsz a szürke hétköznapokon. Az edzés jótékony hatásai közé tartozik, amin szinte mindannyian javítani akarunk: megerősítik a hátat, tartást ad, és formálja a kényesebb területeket, mint pl: fenék, has, kar és comb.

A kettlebell egy tradicionális orosz vas súlyzó, anno mezőgazdasági szerszámként indult pályafutása, ekkor fedezték fel pozitív élettani hatásait. Edzés közben folyamatos koordinációt és nagy erőkifejtést igényel, mivel a kettlebell markolata távol van a súly középpontjától, mert a fogás nem a tengelyen történik. Egyszerre több izomcsoportot mozgat, és hangol össze, ezáltal az egész testünk fejlődik egyszerre, továbbá mozgáskoordinációnk és a koncentrációskészségünkre is jó hatással van.

A kettlebell edzés zsírégetésben verhetetlen, így ha szeretnél nekiállni, edzeni, akkor most adunk pár tippet is hozzá: edzhetsz vele otthon saját idődet beosztva, de már egyre több helyen tartanak csoportos edzéseket is, ahova el tudsz menni. Bármely más edzésmódszernél hamarabb látod az eredményeket és a sikert, célod legyen akár az erő, erőnlét, robbanékonyság, vagy csak általános fizikum elérése. A kettlebell szabályosan végzett edzés összhangba hozza az egész testet, és javítja a mozgáskoordinációt, így aki esetleg túlsúlyos, fogyni fog, aki pedig hízni szeretne, meg fog izmosodni.  

Nálunk már beszerezheted a legkisebb súlytól kezdve a legnagyobbig!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog